Adik Rampas Suami Kakak Sendiri- Ikuti Pendedahan Kakak Kandung

Satu posting yang dimuat naik oleh wanita bernama Hanna Ramdzan telah mendapat likes dan shares hampir tiga ribu apabila dirinya mendakwa suaminya telah berlaku curang bersama adik kandungnya sendiri, yang dikenali sebagai #LalakAu atau nama sebenar Fyla Ramdzan . Wanita itu telah memuat naik beberapa keeping gambar yang mendakwa itu adalah gambar adiknya bersama suaminya yang sedang bermesraan.

TAK BOLEH TAHAN DENGAN ORANG BAJET SUCI

Dalam posting itu ada 7 keping gambar selfie seorang wanita dan lelaki seperti didakwa Hanna suaminya dan adik kandungnya. Menerusi posting itu Hanna memberitahu bahawa gambar ini merupakan gambar kenangan adiknya bersama scandlenya iaitu suami Hanna.

Jelas Hanna lagi dia berasa sakit hati akan perbuatan adikknya yang seakan bajet suci didepan semua orang.

“Dia berjaya hasut ahli keluarga aku supaya benci aku”- Hanna

Menurut Hanna adik perempuannya itu telah berjaya menghasut setiap ahli keluarga mereka untuk membenci Hanna dan juga memfitnah Hanna dan berlagak seperti dirinya itu seolah olah suci dan tidak bersalah.

Hanna juga mengatakan bahawa adiknya sudah disekat dan tidak berkawan dengannya di akaun Facebook tetapi dia yakin ada kenalan rapat adiknya Fyla itu didalam listing kawan Facebooknya. Hanna menyeru agar kawan adiknya itu memberi info ini kepada adiknya supaya dia tahu akan kesakitan yang dirasai kakaknya.

Tambah Hanna juga adiknya Fyla telah bertindak memadam akaun Facebook peribadinya dan telah menggunakan Facebook anaknya sebagai medium untuk dirinya di medan sosial.

Hal perbalahan antara adik beradik ini telah mendapat perhatian netizen didalam ruangan komen posting tersebut.

Ramai netizen yang mendoakan agar Hanna sentiasa kuat menghadapi ujian yang ditempuhi ini. Ada juga netizen yang memberi maklum negative terhadap adiknya yang seperti duri dalam daging.

HK doakan hal ini dapat diselesaikan dengan baik.

Jangan lupa like page Info Viral di Facebook untuk mendapatkan cerita terkini dan share artikel ini sekiranya ia bermanfaat. Terima kasih.

Sumber: Facebook Hanna Ramdzan

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*