Gelagat Aafiyah Membuka Password Telefon di Usia Satu Tahun- Ikuti Perkongsian TokTi

AAFIYAH BUKA PASSWORD HP DI USIA SATU TAHUN

Aafiyah Khalid merupakan buah hati kepada pasangan seniwati Malaysia, Dato’ Sri Siti Nurhaliza dan pasangan Datuk Khalid Jiwa atau lebih mera dengan panggilan Datuk K.

Aafiyah merupakan penantian yang ditunggu tunggu oleh pasangan dua sejoli ini setelah berkahwin sejak 21 Ogos 2006. Afiyah telah dilahirkan pada 19 Mac 2018 dan telah membuka lambaran baru untuk pasangan ini.
Dalam posting di instagram milik penyanyi nombor satu Malaysia itu, dia ada mengatakan bahawa Aafiyah telah berjaya membuka password di telefon seseorang ketika bersantai dirumahnya itu.

Gambar diatas merupakan entri story di akaun instagram milik primadona Malaysia @ctdk .

AAFIYAH ANAK IBU

Pada suatu ketika Dato’ Sri Siti Nurhaliza atau lebih mesra dengan panggilan Tokti sangat viral dengan suaranya lunak memanggil buah hati sulung kesayangannya dengan panggila Aafiyah anak ibu sehinggakan ditirugaya oleh pengacara popular, Shery Alhadad.

Tokti berkongsi foto videocall bersama puteri kesayangan bila dia sudah start bekerja dan meninggalkan Aafiyah dirumah. Apabila cuti raya telah tamat Tokti mestilah meneruskan kerja sebagai anak seni tetapi dia masih mempunyai masa untuk mengambil berat akan anak comel ini.

UMRAH AAFIYAH YANG PERTAMA

Dalam satu entri Tokti ada menyatakan bahawa Ramadhan 2019 merupakan terindah buatnya kerana dia berpeluang membawa Aafiyah bersamanya menunaikan umrah. Jelasnya lagi dia ingin menunggu untuk Aafiyah besar tetapi perancangan Allah itu lebih hebat.

Siti Aafiyah ketika menunaikan Umrah pada Ramadhan 2019

Petik Tokti lagi Aafiyah sungguh bekerjasama dan perlakuan baik sepanjang tempoh umrahnya bersama keluarga.
Untung sungguh anak cilik ini, sudahlah sungguh cerdik. Tuah Aafiyah untuk menjejakkan kaki ketanah suci meskipun masih lagi kecil. Till next time, see you when I see you! Jangan lupa like page Himpunan Kata di Facebook dan share artikel ini sekiranya ia bermanfaat buat anda. Terima Kasih.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*