Gelagat Lara Alana Ketika Bercuti Di Luar Negara

Kanak kanak comel yang sangat popular, Lara Alana sememangnya merupakan buah hati rakyat Malaysia dengan teletah comelnya. Lara merupakan cahaya mata bagi pasangan Awal Ashaari dan Scha Alyahya. Pasangan dua sejoli ini sememangnya popular dengan hashtag #schawal

Lara Alana si cilik comel bersama mummy and daddy nya

Baru baru ini keluarga bahagia itu ke luar Negara untuk bercuti sempena cuti dibulan syawal. Banyak foto yang dikongsi oleh pasangan itu dengan telatah kanak kanak cilik itu. Lara sememnagnya seorang yang sangat comel dan senang untuk bergambar.

Lara tidak kekok bila berhadapan dengan camera dan sangat selesa bila disuruh untuk posing.

‘Dia suruh kitorang off aircond dekat luar ni.. ha siapa nak jawab?’

Dalam satu entri mummynya, Scha Alyahya ada menyeru supaya netizen menjawab soalan bijak sicilik yang sedang kesejukan bila bercuti di Perth, Australia. Foto tersebut menunjukkan Lara yang berpelukan tubuh kerana kesejukan.

Lara kesejukan di Perth

PANDAI POSING

Banyak kongsian yang dibuat oleh Scha Alyahya dengan telatah anaknya, Lara Alana.

Lara sangat comel seakan model kanak kanak.

Lara sekali lagi kelihatan selesa dan tenang berposing bila bergambar.

PENGHARGAAN BILA BERCUTI

Lara memberi ciuman kepada mummy nya sebagai tanda penghargaan membawanya bercuti sambil belajar. Tidak dapat disangkal lagi telatah Lara membuatkan dia merupakan buah hati semua orang. Kanak kanak cilik yang comel dan sangat pandai mengambil hati ibubapa.

Semoga Lara terus memenangi hati ibubapanya dan hati kita semua dengan kecomelannya. Till next time, see you when I see you! Jangan lupa like page Himpunan Kata di Facebook dan share artikel ini sekiranya ia bermanfaat buat anda. Terima Kasih.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*