Pengantin Perempuan Cabut Lari Bila Dapat Tahu Bakal Suami Tak Kerja Dekat Syarikat Oil & Gas

Siapa tak kecewa bila ditipu kan? Apatah lagi dit1pu orang yang kita sayang dan bakal kita kahwini. Macam wanita dari sebuah negeri bernama Akwa Ibom di Nigeria ini yang dapat tahu bakal suami dia men1pu.

Lebih tervk lagi, pen1puan tu terbongkar masa hari perkahwinan mereka! Menurut sebuah portalpasangan ni kenal dari satu aplikasi online datingLelaki itu memberitahu yang dia bekerja di sebuah syarikat minyak dipanggil Chevron. Selepas mengenali antara satu sama lain, mereka berdua buat keputusan untuk berkahwin.

Malangnya, penipuan lelaki itu terbongkar saat mereka mahu dikahwinkan di sebuah ger3ja di sana. Tidak pasti bagaimana perkara tu terbongkar, tapi wanita tersebut dikatakan terus berlari keluar dari g3reja sebaik mendapat tahu dia telah dit1pu.

Ternyata lelaki tersebut hanya mereka cerita sebab dia tak bekerja di Chevron seperti yang digembar gemburkan di media sosial.

Sumber: Facebook

Beberapa gambar pasangan itu mula viral di internet dan kini menjadi perbualan ramai. Wanita berkenaan dilihat berlari dengan memakai gaun pengantin berwarna putih sambil dikejar oleh lelaki tu dan beberapa orang lain dipercayai ahli keluarganya.

Disebabkan gambar tu tersebar di media sosial, ramai orang memberikan pandangan berbeza. Ada yang mengvtuk wanita tersebut kerana materialistik, hanya mahukan wang. Sebab itu dia lari bila dapat tahu lelaki tersebut tak kerja di syarikat minyak.

Sumber: Facebook

Ada pula yang tidak bersetuju dengan pandangan tersebut. Mereka persoal kenapa selalu wanita yang dipersalahkan. Dalam k3s ni, wanita tu dikvtvk sebab materialistik tapi sebenarnya lelaki tu juga tunjuk personaliti tak baik iaitu menipu.

Maybe lelaki tu kerja cashier dekat petrol station. Tu dikira syarikat minyak tak?

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! Khalifah Media

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @Khalifah Dunia

Sumber  : LobakMerah

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*